App reviews

App review: aa

aa

aa

Zoveel spelletjes waar je ‘s avonds úren aan kunt besteden. Ik reviewde eerder al Circle en Stick Hero en vond deze week Aa in de App Store. Ik ben altijd in voor nieuwe spelletjes op m’n telefoon dus voordat ik het wist was ik al aan het spelen. Lees hieronder wat ik er van vond.

Aa heeft een heel simpel doel: prik een aantal stokjes tussen een draaiend ‘spinnenweb’. Dit spinnenweb ziet er als volgt uit:

aa 2

Midden in de cirkel zie je staan in welke level je  bent. De kleine rondjes eronder geven aan hoeveel stokjes je er nog tussen moet schieten. Te zien is dat ik in level negen was op het moment dat ik de printscreen maakte. Dit was vijf minuten nadat ik was begonnen met het spelletje. In eerste instantie dacht ik dat het heel simpel zou zijn totdat je in level zeshonderddrieentwintig zou zitten, maar niets bleek minder waar.  Toen ik in level 10 aankwam begon het spinneweb opeens een stuk sneller te draaien. Het aantal pennetjes dat ik ertussen moest schieten liep snel op. De uitdaging was gevonden. Onderstaand een tweetal beelden van tijdens het spelen.

aa 3 aa 4

Zoals je onderaan de afbeeldingen zit wordt er ook gebruik gemaakt van reclames. Zelf vind ik ze niet storend omdat je je tijdens het spelen alleen maar richt op het draaiende deel. Zelfs de bolletjes met daarop het aantal te schieten stokjes worden door mezelf niet bekeken tijdens het spelen.

Conclusie

Eenvoudig maar verslavend spelletje. In eerste instantie dacht ik dat het heel simpel zou zijn, maar bij  level 10 bleek al dat dit niet het geval zou zijn. Ik kan niet wachten tot ik in level 50 ben beland. Mensen die ervaring hebben en me alvast kunnen voorbereiden op hetgeen dat ik daar kan verwachten? Of mensen die nu als een gek gaan spelen en me dus gewoon keihard gaan inhalen?

AA downloaden

Download AA via Google Play
Download AA via de App Store

Geschreven door: Marieke Strijker

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)