App reviews

App review: Deezer

Deezer

Deezer
Onbeperkt muziek luisteren met Deezer

De meeste mensen zijn inmiddels bekend met het muziekprogramma Spotify. Groot nadeel aan dit programma vond ik altijd de enorme hoeveelheid reclames die je verplicht moest bekijken. Na wat zoekwerk heb ik nu een app gevonden waar je ongestoord al je favoriete nummers mee kunt luisteren: Deezer

Wanneer je de app hebt geïnstalleerd moet je óf inloggen met een account van Deezer óf via Facebook. Omdat niet iedereen hoeft te weten welke muziek ik de hele dag luister besluit ik een account aan te maken op Deezer. Tip: wanneer je het eerste mailtje ontvangt, meld je dan meteen weer af voor verdere mails andere heb je elke dag je mailbox gevuld met mailtjes.

Nadeel van diverse muziekapps vond ik altijd de enorme hoeveelheid reclames die je verplicht moest luisteren. Ik was benieuwd hoe lang het duurde voordat de eerste reclame op Deezer voorbijkwam, maar ik wacht nog steeds; reclamevrij muziek luisteren! Het eerste enorme pluspunt voor de app is binnen. Omdat ik het toch niet helemaal geloof (hoe kan een goede app nu nog reclamevrij zijn?) ga ik maar eens wat dingen uitproberen.

Uiterlijk
Ik vind dat de app een mooi, strak en overzichtelijk uiterlijk heeft. Er worden weinig verschillende kleuren gebruikt en dat zorgt ervoor dat er geen schreeuwerige bedoeling ontstaat.
Deezer 2

Aanbod
Tot dusver een prima app dus. Zou er dan geen enkel nadeel zijn? Misschien in het aanbod van de muziek…

Op tv zie ik dat David Guetta een nieuw album heeft uitgebracht. De ultieme test om het actuele aanbod van Deezer te testen. In de zoekmachine even zijn naam intypen en…. ja hoor, het album is te vinden! Met de actualiteit van de muziek is niets mis dus.

Wanneer je een leuk nummer of album hebt gevonden voeg je deze gemakkelijk toe aan je favorieten *klik op het sterretje*.

Overige opties
Naast enorm veel losse nummers en albums is er ook de optie om radio te luisteren. Hierbij moet je niet denken aan allerlei radiozenders, maar aan een radio die een bepaalde muzieksoort draait. Zelf vind ik dit een mooie optie omdat op gewone radiostations vaak nummers voorbijkomen die niet helemaal passen bij de muzieksoort. 
Deezer 3

Conclusie
Ik heb de app afgelopen tijd veel gebruikt en gezocht naar de nadelen, maar ik heb ze niet kunnen vinden. De app ziet er mooi uit, heeft een goed en actueel aanbod dat aansluit op de wensen en behoeften met betrekking tot diverse muziekstijlen. Grootste pluspunt vind ik dat er in de app geen reclames zijn opgenomen. Ik ben wel bang dat, wanneer de app door veel mensen gebruikt gaat worden, dat dit nog wel gaat komen. Tot die tijd moeten we met z’n allen vooral gebruik blijven maken van deze mooie app!

Deezer downloaden

Download Deezer via Google Play
Download Deezer via de App Store

Geschreven door: Marieke Strijker

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)