App reviews

App review: Fling

FlingJe ligt languit op de bank en checkt je telefoon: geen berichten. Omdat je de behoefte hebt te contacten met mensen stuur je een app in één van je groepen op Whatsapp: ook geen reactie. Wat nu?! Installeer Fling en kom in contact met nieuwe mensen over de hele wereld.

Je installeert de app en kunt direct aan de slag. Voorwaarde is wel dat je smartphone de locatie mag delen voor het versturen van jouw Fling. Je vult je naam, mailadres en geboortedatum in en je kunt direct aan de slag.

Fling instellingen

Je kunt kiezen voor het delen van een foto (eventueel van jezelf) of van tekst. Onderstaand zie je het scherm wanneer je kiest voor het versturen van een tekst. Wanneer je je scherm naar boven swipt wordt je camera geopend en kun je een foto maken. Wanneer je je bericht klaar hebt klik je op het papieren vliegtuigje en wordt het bericht verzonden naar willekeurige mensen over de hele wereld. In je instellingen bepaal je naar hoeveel mensen het wordt verzonden (met een maximum van 50).

Fling maken

Aangezien je niet de enige bent die Fling heeft geïnstalleerd is het niet zo dat je elke vijf minuten een berichtje binnenkrijgt op je telefoon. De app bepaalt welke mensen het bericht ontvangen. Soms kan het zo zijn dat je een aantal uur geen bericht krijg, soms een paar direct achter elkaar.

Wanneer je een bericht heb ontvangen kun je deze vinden onder het tabblad ‘Flings’. Wanneer je dit bericht aantikt verschijnt het en kun je het bekijken. Wanneer je deze persoon een persoonlijke Fling terug wilt sturen klik je twee keer op het bericht. Ook dan kun je kiezen voor een foto of een tekst. Je schrijf je bericht en je swipt je scherm naar boven om het te verzenden. Je persoonlijke Flings (zowel ontvangen als verzonden) kun je vinden bij ‘Private Replies’.

Ontvangen Flings

Conclusie

Zelf vind ik het een leuke app voor wanneer je een verveel momentje hebt. Wanneer je op zoek bent naar diepzinnige gesprekken ben je bij Fling aan het verkeerde adres, dat gebeurt namelijk niet. Omdat je berichten krijgt en verstuurt naar mensen over de hele wereld krijg je een beeld van het leven van heel veel verschillende mensen: iets wat ik heel erg leuk vind! Downloaden en Flingen maar!

Fling downloaden

Download Fling via Play Store.

Download Fling via de AppStore

Geschreven door: Marieke Strijker

 

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)