Artikelen

De eerste iPhone

Apple logo

Apple logoDe eerste iPhone van Apple heeft de mobiele telefoonwereld op de kop gezet. De iPhone 2G is de eerste smartphone van het merk Apple en deze is in juni 2007 op de markt gekomen in de VS. Bij de launch zijn twee verschillende versies van de iPhone op de markt gekomen, namelijk de versie met 4 gigabyte opslaggeheugen en de versie met 8 gigabyte. De eerste iPhone werd nog niet in Nederland en België verkocht. De smartphones van Apple namen in vlot tempo de markt over. Elk jaar kwam er wel een nieuw type uit en er waren steeds kleine aanpassingen. Door de populariteit van de iPhone bleven mensen wel steeds de nieuwere versie kopen.

De bestverkochte smartphone van 2014

Uit onderzoek is gebleken dat de iPhone 5s de meest verkochte smartphone ter wereld is. Op de tweede plek kunnen we de Samsung Galaxy S5 vinden met kort daarachter de Galaxy S4. Samsung staat met vijf toestellen in de top tien van meeste verkochte smartphones. Een nieuwe concurrenten voor Samsung en Apple is Xiaomi, een chinees bedrijf dat telefoons verkoopt met ongeveer dezelfde specificaties als de iPhone en de Samsung. Op dit moment verkopen ze de meeste telefoons op de Chinese markt. Ze kunnen een grote concurrent worden van de andere grote smartphone fabrikanten omdat hun telefoon ongeveer de helft van de duurde telefoons kost.

iPhone onderdelen kopen

Doordat de iPhone 5s boven aan de lijst staat van meest verkochte smartphones ter wereld, is er ook een enorme vraag naar iPhone onderdelen. Het is bekend dat als je de iPhone op het scherm laat vallen, er een grote kans bestaat dat het scherm gebroken of gebarsten is. Wilt u een nieuw iPhone 5s scherm kopen? Kijk dan op deze website. Natuurlijk kan een iPhone ook kapot gaan door waterschade of andere schade. Er zijn veel aanbieders van iPhone onderdelen op het internet. Dit is goed te verklaren dus als je weet dat de iPhone 5s de meest verkochte smartphone is.

Tags

Plaats reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)