Nieuws Samsung

Design Samsung Galaxy S6 wordt vanaf scratch gemaakt

Het design van het nieuwe vlaggenschip de “Samsung Galaxy S6” zal vanaf de tekentafel worden gemaakt. Dit meldt de doorgaans betrouwbare site SamMobile.

Verder zijn er vandaag enkele specificaties naar buiten gekomen. Het toestel zal beschikken over een Qhd scherm van 2560×1440 pixels. Over de afmetingen is helaas nog niets bekend. Daarnaast krijg het toestel een Snapdragon 810 processor, 32GB intern geheugen en zal de Galaxy S6 draaien op Android 5.0. Ook is dus duidelijk dat de Samsung Galaxy S6 vanaf scratch zal worden gemaakt. Samsung zal bij het proces de codenaam “Project Zero” gebruiken.

Samsung zou werken aan een nieuwe visie. Hoogstwaarschijnlijk zal het toestel net als toestellen van de Galaxy A-lijn beschikken over een metalen behuizing. De metalen behuizing moet volgens Samsung de nieuwe standaard worden, aldus SamMobile.

Door tegenvallende kwartaalcijfers heeft Samsung besloten het roer volledig om te gooien. Samsung merktte met name dat high-end toestellen het de laatste tijd minder goed deden.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)