Nieuws Samsung

Galaxy S6 meest verkochte smartphone van Samsung

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Na een aantal tegenvallers te hebben meegemaakt heeft Samsung met het uitbrengen van de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge weer grote successen weten te boeken. Ondanks dat de Samsung Galaxy S6 pas net is uitgebracht, is het toestel één van de beste verkochte smartphones van Samsung ooit.

Al eerder werden er goede verkoopcijfers verwacht, maar het was nog niet duidelijk dat het toestel uit zou groeien tot een van de bestverkochte smartphones ooit. Samsung geeft zelfs aan de productie niet meer bij te kunnen houden, omdat de vraag naar de toestellen nog dadelijks stijgen. Samsung gaf eerder ook al aan met een tekort aan Samsung Galaxy S6 Edge toestellen te kampen.

Binnenkort zal de Samsung Galaxy S6 wat concurrentie gaan krijgen van Apple, die zal namelijk de iPhone 7 op de markt gaan brengen. Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over dit nieuwe toestel van Apple, wel is de kans natuurlijk groot dat deze de Galaxy S6 weer zal gaan overtreffen. Toch liever een los toestel met sim only abonnement? Op http://www.simonlyprovider.nl kunt u de beste sim only abonnementen vergelijken!

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)