Huawei Nieuws

Huawei Ascend P7 officieel gepresenteerd

Huawei Ascend P7

Huawei heeft woensdag haar nieuwe vlaggenschip, De Huawei Ascend P7 gepresenteerd. Het toestel krijgt onder meer een 5 inch scherm en 8 megapixel selfie camera.

De Ascend P7 lijkt qua ontwerp erg veel op de Ascend P6, echter is het toestel met 6,5 milimeter wel iets dikker dan zijn voorganger maar nog steeds een stuk dunner dan vele concurrenten. Het toestel is aan zowel de voor- als achterkant bedankt met Gorilla Glass 3, wat zorgt voor betere bescherming tegen krassen.

Het scherm van de Huawei Ascend P7 is met 5,0 inch 0,3 inch groter dan de P6. De schermresolutie bedraagt 1920 x 1080 pixels. De pixeldichtheid ligt hiermee op 441 ppi.

De processor in de Huawei Ascend P7 is door Huawei zelf ontwikkeld. De kloksnelheid bedraagt 1.8 GHz en de processor draait op 4 kernen. Daarnaast heeft het toestel 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is eventueel uit te breiden met een SD kaartje tot 64GB

Wat opvallend is aan de Huawei Ascend P7 is de 8 megapixel camera aan de voorkant, waarmee je selfies kunt maken. Door de 8 megapixel sensor aan de voorkant zullen foto’s er kwalitatief een stuk beter uit zien dan vele andere camera’s van de concurrentie. Een leuke extra feature op de frontcamera is de Panorama functie waarmee het mogelijk is groepselfies te maken.
Naast de 8 megapixel front camera heeft de P7 ook de beschikking over een 13 megapixel camera aan de achterkant. Deze camera zou door zijn f/2.0 diafragma ook in het donker goed moeten kunnen presteren.

Het toestel heeft verder een accucapaciteit van 2500 mAh en draait op een aangepast 4.4 Android KitKat versie.

De Huawei Ascend P7 zal half Juni in Nederland verschijnen voor de adviesprijs van €449. Bij een abonnement zal het toestel gratis zijn vanaf ongeveer €30,00 per maand.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)