iOS Nieuws

iOS 8 problemen houden aan bij Apple

iOS 8Nadat er berichten verschenen dat de verbinding niet goed was en de vingerafdrukscan niet meer werkte na de update van IOS 8, blijkt er nu een probleem met de bluetooth verbinding.

Volgens de gedupeerde gebruikers werkt de bluetooth verbinding helemaal niet of instabiel. Dit probleem doet zich voor bij de Iphone 6 en Iphone 6 plus of toestellen met de IOS 8 of hoger.
De bluetooth verbinding wordt gebruikt om apparaten te koppelen en om verbinding te maken met o.a. een carkit. De gebruikers melden dat de verbinding tijdens oproepen spontaan wegvalt of de muziek stopt tijdens het afspelen.

Bluetooth word ook gebruikt om accessoires te koppelen met de Ipad of Iphone. Hieronder vallen accessoires als een draadloze headset of speakers.

Volgens sommige bétagebruikers zijn de bluetooth problemen in de IOS 8.1 opgelost. Andere gebruikers zeggen dat t wijzigen van de naam van de Iphone de problemen ook kan verhelpen. Het wissen van de bestaande bluetooth koppelingen kan ook een uitweg bieden.

Eerder bracht Apple de IOS 8.0.1 uit als nieuwe update voor de toestellen om de foutjes omtrent de verbindingen en vingerafdrukken te herstellen. Dit heeft zeker baat gehad.
Helaas nu dus problemen omtrent de bluetooth verbinding.
Laten we hopen dat Apple ook daar snel een oplossing voor aanbiedt.

Tags

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)