Apple iOS Nieuws

Apple event: IOS 10 introductie is op 13 juni

De volgende versie van het iOS besturingssysteem, versie 10 zal geintroduceerd worden op 13 juni 2016 tijdens de Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) welke wordt gehouden van 13 tot en met 17 juni 2016 in San Francisco (USA). Ook zal er deze dagen een nieuwe versie van OS X wordt geïntroduceerd welke waarschijnlijk verder zal gaan onder de naam MAC OS. Kort na het evenement zullen de ontwikkelaars met iOS 10 aan de slag kunnen via het beta-programma voor ontwikkelaars.

iOS 10 functies

Binnen minder dan twee maanden kunnen we waarschijnlijk genieten van de volgende versie van iOS. Op moment van schrijven is helaas nog niet bekend welke functies en verbeteringen we in deze nieuwe versie kunnen gaan verwachten. Geruchten gaan dat het mogelijk wordt om ingesproken voicemail berichten automatisch te laten omzetten naar tekstberichten zodat je het bericht dus kunt lezen als je even geen mogelijkheden hebt om het bericht af te luisteren. Daarnaast zal SIRI een steeds belangrijkere rol gaan spelen als ‘virtuele assistent’ en zodoende bij nog veel meer apps kunnen worden ingezet.

Release IOS 10

De verwachting is dat iOS 10 in september definitief gelanceerd zal worden tegelijk met de aankondiging van nieuwe iPhones en andere apparaten. Daarnaast zal deze update ook op oudere apparaten zijn te installeren. We verwachten dat iOS 10 in ieder geval werkt op de volgende toestellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE
  • iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2
  • iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4
  • iPad Pro 9,7-inch en 12,9-inch
  • iPod touch 6G

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)