Apple Nieuws

iPhone 6S en iPhone 6S Plus officieel aangekondigd

iPhone 6S en iPhone 6S Plus officieel aangekondigd

iPhone 6S en iPhone 6S Plus officieel aangekondigdLange tijd hebben we er op gewacht, maar nu is het dan zover, de aankondiging van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Apple heeft woensdag de nieuwe smartphones aangekondigd en deze zijn eind september verkrijgbaar, helaas nog maar in een beperkt aantal landen.

Nieuwe iPhone
Apple heeft bekendgemaakt dat de nieuwe iPhones gemaakt zijn van speciaal 7000-serie aluminium dat ook in de Apple Watch gebruikt wordt. Het zou gaan over sterker aluminium dan het type dat tot nu toe gebruikt is in de iPhones. Het glas zou ook sterker zijn en beter bestand zijn tegen krassen. De nieuwe iPhones krijgen een nieuwe schermtechnologie met de naam 3D Touch. Dit houdt in dat het scherm drukgevoelig is. Als je harder op het scherm drukt, zijn er nieuwe interacties mogelijk. Als je bijvoorbeeld hard op de camera app drukt, komt er een pop-up omhoog met keuzes: video opnemen of selfie maken. De snelkoppelingen daarbij worden al ondersteund door Instagram, Dropbox, Facebook en andere Apple apps.

Specificaties
Zowel de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus draaien op de nieuwe A9 processor. Deze chip is sneller en energiezuiniger dan voorgaande modellen. Apple heeft een belofte gedaan van 70% meer snelheid dan de A8 chip van de iPhone 6. Ook zouden de grafische prestaties toenemen met wel 90%. Op de nieuwe iPhones is Siri op de achtergrond beschikbaar, je kunt het oproepen door “Hey Siri” te zeggen ook wanneer je telefoon is uitgeschakeld. Ook zou de vingerafdrukscanner volgens Apple twee keer zo snel zijn geworden als die van de iPhone 6. De Wi-Fi mogelijkheden zijn ook verbeterd, namelijk twee keer zo snel! De iPhone 6S en de iPhone 6S Plus draaien op de nieuwe IOS 9. Camera
De nieuwe camera’s bij de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus krijgen 12 megapixel, geen 8. Er kunnen dus erg hoge resolutie foto’s worden gemaakt met deze iPhones, oog voor meer detail. Een extra toevoeging is ook dat de beeldprocessor is geüpdatet. Je kunt door de nieuwe camera ook met de nieuwe iPhones ultra HD-video’s maken. Geniet nu zelf van de voordelen en als je interesse hebt in de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus, let dan goed op a.s. zaterdag want dan kun je je alvast inschrijven voor deze nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Prijs en beschikbaarheid iPhone 6S en iPhone 6S Plus
Het 16 GB model blijft geleverd worden door Apple. Ook het 64 GB en 128 GM model zijn beschikbaar. Er worden alleen geen 32 GB versie aangeboden. De nieuwe iPhone 6S en de iPhone 6S Plus kosten 699 euro (de goedkoopste versie). Vanaf zaterdag 12 september kunnen de voorbestellingen gedaan worden. Op 25 september worden de eerste iPhone 6S en de iPhone 6S Plus in de eerste landen in de winkels aangeboden. Helaas hoort Nederland daar (nog) niet bij. Het is nog niet bekend wanneer de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus in Nederland op de markt komen.

De iPhone 6S zal overigens niet verkrijgbaar zijn in een 4-inch scherm. Verwacht wordt dat in 2016 de iPhone SE wordt uitgebracht met een 4-inch scherm.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)