Apple Apple Artikelen Geruchten Nieuws Producten

iPhone 7: Wat weten we ervan?

Het internet zit vol met speculaties en geruchten over de nieuwe iPhone wat Apple op de markt gaat brengen in 2016.

In dit artikel lees je over speculaties en geruchten over de iPhone 7.

De iPhone 7 komt vermoedelijk net als de iPhone 6S in twee verschillende varianten met een 4,7 inch-scherm en een grotere versie met een 5,5 inch-scherm. Het scherm van de 4,7 inch-toestel heeft naar verwachting dezelfde resolutie van 1334 bij 750 pixels. De grotere iPhone 7 Plus heeft waarschijnlijk opnieuw een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. iPhone 7 design
de iPhone 7 zal op een paar kleine vlakken afwijken van de iPhone 6S (Plus) qua design. Hij wordt lichter en dunner, het gaat maximaal 150 gram wegen.

Het toestel zal beschikbaar zijn in dezelfde kleuren als zijn voorganger: zilver en goud, grijs en roségoud. Je hebt ook een keuze uit hoeveel GB opslag er is: 16 GB, 64 GB of 128GB.

iPhone 7 specificaties
Er is niks officieel maar wellicht komt de iPhone 7 met de volgende specificaties: iOS10 besturingssysteem, A10-processor en een verbeterde 12MP-camera. Er wordt verwacht dat de iPhone 7 en 7 Plus gekenmerkt zullen worden met een ‘’3D touch feature’’ wat geïntroduceerd werd bij iPhone 6S.

iPhone 7: waterproof
Volgens vele bronnen gaat er een gerucht rond dat Apple bezig is met wat vernieuwingen voor de iPhone 7. Volgens deze bronnen krijgt de iPhone 7 een waterproof omhulsel. Dit zou niet de eerste smartphone zijn dat waterproof is, enkele voorgangers zijn de Samsung Galaxy S5 (mini), Sony Xperia en HTC Butterfly.

iPhone 7 Plus: dubbele cameralenzen
Ja, u hoort het goed, de iPhone 7 Plus krijgt wellicht een dubbele camera achterop, voor betere foto’s zonder dat de lens uitsteekt. Bovendien zou de constructie met twee camera’s een betere lichtgevoeligheid opleveren en daardoor beter presteren bij weinig licht.

Draadloze oortjes
Er zijn een paar geruchten dat de iPhone 7 geen 3,5 mm jack heeft, dit is nodig om een hoofdtelefoon aan te sluiten. Als dit er niet is moet je muziek gaan luisteren via bluetooth. Uit dit kunnen we concluderen dat de iPhone 7 het zonder koptelefoon aansluiting moet doen. Daarom ontwikkelt Apple nieuwe oordopjes voor gebruikers, deze zijn dus compleet draadloos.

Wat is de releasedatum?
De release datum in de Benelux zal naar verwachtingen plaatsvinden in de maand september of oktober 2016.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)