Nieuws

Maak je smartphone sneller met deze 3 tips

Maak je smartphone sneller met deze 3 tips

Maak je smartphone sneller met deze 3 tipsJe hebt net een nieuwe smartphone en vol enthousiasme zet je alle applicaties op jouw toestel . In het begin beleef je nog ontzettend veel plezier aan de snelheid die het toestel bevat, maar na verloop van tijd begin je te merken dat jouw smartphone deze trager wordt en applicaties minder snel openen dan voorheen. Dit wekt allerlei ergernissen op en je wilt graag weer terug naar die tijd dat jouw smartphone weer supersnel werkt. Wat kun je doen om dat mogelijk te maken? Volg deze 3 tips en je krijgt weer een razendsnel toestel.  Voor meer informatie kun je terecht op de website van Mobifo.

1. Applicaties uitschakelen die je niet gebruikt

Eén van de manieren om jouw smartphone sneller te maken is door overbodige applicaties uit te schakelen. Op een dag gebruik je waarschijnlijk meerdere applicaties voor diverse doeleinden. Het is aan te raden om de applicaties die je niet meer gebruikt dan even uit te schakelen en pas weer te openen wanneer je deze gaat gebruiken.  Op die manier wordt er geen data beschikbaar gesteld die je op dat moment niet nodig hebt. Je kunt de applicaties uitschakelen door de home-knop ingedrukt te houden en de applicaties weg te vegen. 

2. Ruim foto’s  en video’s op

De tweede tip om je smartphone sneller te laten werken is door overbodige video’s en foto’s op te ruimen.  Deze mediabestanden bevatten data die jouw geheugen opslaat. Vaak krijg je deze bestanden binnen via WhatsApp. Helemaal in groepsgesprekken wil het vaak voorkomen dat zulke bestanden worden uitgewisseld. Echter bekijk je deze slechts één keer dan daarna niet meer. Daarom is het verstandig om overbodig materiaal te verwijderen, waardoor het geheugen van jouw smartphone weer een stuk leger wordt.

3. Gebruik geen overbodige opties

De derde tip is het uitzetten van overbodige opties, zoals BlueTooth, GPS en internet. Indien je deze niet nodig hebt, kun je ze het beste uitschakelen. Het maakt jouw smartphone niet alleen langzamer, het kost ook nog eens veel batterijstroom. In de instellingen van jouw toestel heb je de mogelijkheid om deze opties in- of uit te schakelen. 

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)