Apple Nieuws

Nederlanders minder tevreden over iPhone

iphone_6_home_screen_heroDit jaar zijn de Nederlanders iets minder tevreden over hun iPhones dan een jaar geleden. In februari werd er bekend gemaakt dat ruim 91 procent van de iPhone-gebruikers hier in Nederland tevreden waren over hun toestel. Vorig jaar lag dat nog op 97 procent tevredenheid.

Waarvan het bedrijf Samsung die de Samsung-toestellen creëert, neemt de tevredenheid toe, althans uit een onderzoek van Telecompaper. 90 procent van de gebruikers van een Samsung toestel zegt tevreden te zijn met het toestel.

Jaartje geleden stond het iets lager met 84% tevredenheid. Het bedrijf Apple en Samsung groeien op gebied van consumententevredenheid dus naar elkaar toe.

Meer dan 90 procent van de respondenten zijn tevreden over het design en gebruiksgemak. Normaliter zijn de Nederlanders zeer te spreken over het ontwerp.

Twee derde van de Nederlanders die deelnamen zijn tevreden over de stand-by tijd van hun toestel waar een stijgende lijn in zit. Tevens zijn ze tevreden over hun mobiele internetverbinding waar het vorig jaar op 72 procent lag van de respondenten over zijn of haar 3G of 4G. Nu ligt dat op 80 procent

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)