Nieuws Samsung

Render verschenen van Samsung Galaxy F toestel

Samsung zou bezig zijn met een nieuwe smartphonelijn. Het gaat om de Samsung Galaxy F-lijn die qua hardware en uiterlijk boven de Galaxy S zou moeten staan. Via EVleaks is er render online verschenen die één van de Galaxy F smartphones toont.

Op de foto is te zien dat het toestel qua vormgeving erg lijkt op de Samsung Galaxy S5. Verder is te zien dat het toestel is uitgerust met een aluminium behuizing, wat er gelijk al een stuk strakker als de plastic behuizing die Samsung momenteel gebruikt voor haar Galaxy smartphones. Ook zie je dat de hartslagmeter nog steeds aanwezig is op dit Galaxy F toestel.

Het eerste Galaxy F toestel met typenummer SM-906S waar Samsung momenteel mee bezig zou zijn zou uitgerust zijn met een 2,5 Ghz quadcore processor van Snapdragon 805. Daarnaast zou het toestel beschikken over 3GB werkgeheugen, 32GB opslaggeheugen en Android 4.4.2 KitKat. Ook wordt verwacht dat dit toestel zou zijn voorzien van een QHD scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Het is nog niet bekend wanneer Samsung dit toestel zou gaan presenteren. Verwacht wordt dat Samsung meer prijsgeeft over dit toestel op de IFA beurs die begin september plaatsvindt in Berlijn.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)