Apple Nieuws

Rode iPhone 7 (plus) vanaf heden verkrijgbaar

De nieuwe rode iphone 7 goedkoop kopen

Apple heeft de rode iPhone 7 en 7 plus onthult. Zoals wel vaker bij een lancering van Apple producten begint de dag met onderhoud op de website van Apple. Liefhebbers van Apple producten zitten dan in spanning af te wachten. Rond half 2 werd het wachten beloond en werd de nieuwe kleur van de iPhone 7 bekend gemaakt. Het toestel was tot op heden in de kleuren matzwart, hoogglans zwart, grijs, goud en roségoud verkrijgbaar. Deze nieuwe ‘special edition’ is beschikbaar vanaf 879 euro, waarmee de prijs gelijk is aan de huidige iPhone 7 modellen en dus niet duurder is.

Het nieuwe product is een onderdeel van een partnerschap met (RED), ook wel bekend als de rode app icoontjes van apps die meedoen met dit project. Bij elke aankoop van een PRODUCT(RED)TM gaat er geld naar de strijd tegen hiv en aids, via het Global Fund. Het ultieme doel is een aidsvrije generatie. De rode smartphone is vanaf vrijdag in de store te bestellen. Ook bij andere aanbieders zal het toestel dan zeer snel beschikbaar zijn. Het toestel zal beschikbaar zijn in een 128GB en 256GB geheugen variant.

Ook voor de iPhone SE is er een upgrade, waar in het verleden dit model werd aangeboden met 16 of 64GB geheugen wordt het toestel vanaf heden verkocht met 32 of 128 GB opslagruimte.

 

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)