Nieuws Samsung

Samsung Galaxy S4 voorverkoop begonnen

De voorverkoop van de Samsung Galaxy S4 is bij diverse lokale en online telecomwinkels begonnen. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung krijgt een adviesprijs mee van maar liefst €699. Ook is het toestel al gratis te verkrijgen bij een 2 jarig abonnement.

Na de goede prestaties van de Samsung Galaxy S2 en de Samsung Galaxy S3 wordt er erg veel verwacht van de Samsung Galaxy S4. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung heeft enkele interessante veranderingen. Zo kan je het toestel op diverse manieren met je ogen bedienen. Er zijn twee sensoren aan de voorkant van het toestel ingebouwd en deze kunnen de positie van je ogen registreren. Zo kan er onder andere gescrolled worden tussen pagina’s en kun je video’s op pauze zetten. Ook heeft het toestel een dualshot functie waarmee je in 4 seconden 100 foto’s kan maken. Naast deze interessante functies beschikt het toestel over een krachtige 1,9 GHz processor, 2GB intern geheugen en beschikt de S4 over een schitterend 5,0 Inch HD Scherm.

Of het toestel de verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S3 in de eerste maanden gaat overtreffen is nog maar te bezien. Dit toestel werd binnen 2 maanden namelijk al 10 miljoen keer verkocht. Ook de S3 had bij de release een adviesprijs van €699. Samsung verwacht ook dat het aantal afnames nagenoeg gelijk of meer zal zijn.

De Samsung Galaxy S4 is momenteel nog niet officieel in shops te krijgen maar er is al wel de mogelijkheid om het toestel te bestellen in de voorverkoop. Dit kan onder andere bij Studentmobiel, Typhone of Belsimpel. Ook bij diverse lokale telecomwinkels is het toestel al te bestellen in de voorverkoop.

 

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)