Nieuws Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge Plus aangekondigd

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Samsung Galaxy S6 Edge PlusSamsung heeft afgelopen donderdag haar de grotere versie van de Samsung Galaxy S6 Edge aangekondigd. Naast de S6 Edge kondigde Samsung ook de Galaxy Note 5 aan. Dit toestel zal echter niet in Nederland verkrijgbaar zijn. De S6 Edge Plus zal vanaf begin september in de schappen verschijnen.

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus heeft een scherm van 5,7 inch en zal net als de S6 Edge beschikken over twee gebogen randen aan de zeikant. De resolutie van het scherm bedraagt 2560 x 1440 pixels.

Naast het qhd scherm zullen veel specificaties hetzelfde zijn als in de reguliere S6 Edge. Het toestel is uitgerust met een Exynos chip die is onderverdeeld in een energiezuinige 1.5 GHz Cortex A53 processor en een krachtige 2.1 GHz Cortex-A57 quadcore processor. Daarnaast heeft de S6 Edge Plus een 16 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel selfiecamera.

Het interne geheugen is verhoogd van 3GB naar 4GB. Ook is de accucapaciteit verhoogd van 2600 mAh naar 3000 mAh. Dit zal moeten zorgen voor een langere levensduur van de batterij.

Naast de kleine hardware aanpassingen zijn er ook enkele aanpassingen gedaan in de software. Apps kunnen sneller worden opgestart door vanaf de rand naar het midden van
scherm te vegen. Ook is het mogelijk om via de camera app Full HD video’s te streamen naar vrienden of YouTube. Daarnaast kun je via de camera app gebruik maken van de functie “Video Collage Mode”, waarmee je korte filmpjes kunt opnemen, bewerken en kunt voorzien van diverse effecten.

De Samsung Galaxy S6+ zal begin september in Nederland verschijnen. De adviesprijs van het toestel is €799. Ook zal het toestel gratis verkrijgbaar zijn in combinatie met een 2 jarig abonnement van +- €40,- per maand.

De Samsung Galaxy S7 Edge, de opvolger van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is inmiddels ook al aangekondigd en verschijnt in Maart 2016 in de winkels.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)