Nieuws Samsung

Samsung Galaxy S6 uitgerust met sneller UFS flashgeheugen

Samsung Galaxy S6 UFS geheugen

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung, De Samsung Galaxy S6 zal uitgerust zijn met een nieuw soort opslaggeheugen, namelijk Universal Flash Storage 2.0. Dit maakt het toestel een stuk sneller en zuiniger dan zijn voorganger. Dit meldt ETnews op basis van interne bronnen bij Samsung

Het nieuwe UFS geheugen kan snelheden behalen tot 1,2GB per seconde, wat drie keer zo snel is als het eMMC geheugen wat momenteel gebruikt wordt in de meeste smartphones. Het nieuwe geheugen combineert de snelheid van SSD geheugen met de zuinigheid van het eMMC geheugen. De gebruiker merkt vooral dat het toestel sneller zal reageren en opstarten.

Samsung wil het nieuwe UFS geheugen gaan gebruiken in de meeste nieuwe smartphones. Hierdoor hoopt Samsung haar positie op de smartphonemarkt te verstevigen.

Eerder deze maand werd al bekend dat het design van de Samsung Galaxy S6 volledig onder de schop gaat. Het design zal vanaf de tekentafel worden gemaakt en zal hoogstwaarschijnlijk van aluminium gemaakt worden.

Daarnaast zal het toestel volgens geruchten uitgerust zijn met een qHD scherm met 2560×1440 pixels, een Snapdragon 810 processor en 32GB opslaggeheugen.

De Samsung Galaxy S6 zal hoogstwaarschijnlijk worden onthuld tijdens het MWC in Barcelona. Dit evenement vind plaats van 2 tot 5 maart 2015.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)