Android Nieuws

“Samsung Galaxy S7 uitgerust met ClearForce technologie”

"Samsung Galaxy S7 uitgerust Clearforce technologie"

"Samsung Galaxy S7 uitgerust Clearforce technologie"De nieuwe Samsung Galaxy S7 is volgens een betrouwbare gebruiker van de website Weibo uitgerust met een drukgevoelig scherm. Hiermee gaat Samsung de concurrentie aan met Apple, die onlangs de iPhone 6S aankondigde met de technologie 3D Touch.

De Samsung Galaxy S7 zal gebruik maken van de technologie ClearForce, van het bedrijf Synaptics. De technologie wordt ook gebruikt in de Huawei Mate S die begin 2016 op de markt zal verschijnen. Daarnaast zullen ook enkele andere grote telecomfabrikanten gebruik gaan maken van de technologie.

ClearForce registreert net als 3D Touch van Apple hoe hard er op het scherm gedrukt wordt. Je kunt bijvoorbeeld door hard op je scherm te drukken het toestel ontwaken of de scrollsnelheid aanpassen door er hard op zacht op te drukken.

De Samsung Galaxy S7 zal begin 2016 worden aangekondigd door Samsung. Naast de orignele S7 zal er ook een Edge versie verschijnen. Verdere details over het toestel zijn helaas nog niet beschikbaar.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)