Nieuws Sony

Sony Xperia Z4 onthuld in Japan

Sony Xperia Z4 onthuld in Japan

Sony heeft haar nieuwe vlaggenschip, de Sony Xperia Z4 gisteren onthuld via de Japanse Sony Mobile website. Wat opvalt is dat het toestel weinig verschilt ten opzichte van zijn voorganger.

De Sony Xperia Z4 lijkt qua uiterlijk erg op de Sony Xperia Z3. Het toestel heeft net als zijn voorganger een 5,2 inch scherm en de behuizing is gemaakt van aluminium en glas.

Onder de motorkap zit een Snapdragon 810 chip met 4 zuinige Cortex A53 kernen en 4 krachtige Cortex A57 kernen. Daarnaast heeft het toestel 3GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen.

De Sony Xperia Z4 heeft dezelfde 20,7 megapixel camera aan de achterzijde. De selfie camera aan de voorzijde is wel verbeterd. Deze heeft nu 5,1 megapixel ten opzichte van 2,2 megapixels in de Z3.

De accucapaciteit is verlaagd van 3100 naar 2930 mAh maar door de zuinigere processor zullen de accu prestaties weinig verschillen ten opzichte van de Z3.

Het toestel zal draaien op de software Android 5.0 Lollipop en zal verschijnen in de kleuren koper, wit, zilver en zwart.

De Sony Xperia Z4 zal deze zomer als eerst worden uitgebracht in Japan voor een nog onbekende prijs. Ook is nog onbekend wanneer en of het toestel wordt uitgebracht in Europa. Aangezien de voorgaande Z-toestellen ook wereldwijd werden uitgebracht zou het wel logisch zijn als de nieuwe Z4 ook naar Europa zal komen.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)