Nieuws Providers

T-Mobile verwacht met nieuwe belbundels klanten naar zich toe te trekken

T-Mobile verdubbeld databundels buitenland

T-Mobile logoT-Mobile heeft recentelijk haar nieuwe flexibele abonnementen aangekondigd. T-Mobile hoopt met deze nieuwe abonnementsvorm meer klanten naar zich toe te trekken. Met name klanten die veel in het buitenland zitten zouden deze overstap nog wel eens kunnen maken. Met de nieuwe T-Mobile Stel Samen en Stel Bij abonnementen krijgen klanten de vrijheid om de data- en de belbundel maandelijks aan te passen. Dit kan zowel omhoog als omlaag bijgesteld worden. Daarnaast kunnen klanten kiezen hoe ze hun smartphone betalen; vooraf, per maand of een combinatie daarvan. Wat nog een voordeel is bij de nieuwe abonnementsvorm van T-Mobile is dat je iedereen maand tot 120 minuten kunt bellen in alle EU-landen + Noorwegen, Zwitserland en IJsland, vanuit je bundel.

Ook biedt T-Mobile voor bestaande klanten de mogelijkheid om over te stappen naar de nieuwe flexibele abonnementen, ook als zij nog niet kunnen verlengen. Het enige nadeel hiervan is dat de korting van je huidige abonnement vervalt en je eventueel een deel van je huidige toestel moet terug betalen.

Lijkt jou het T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnement iets? Kijk dan even op de T-Mobile website voor de prijzen in combinatie met diverse toestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om je huidige abonnement te verlengen bij T-Mobile.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)