Nieuws

Top 3 budget smartphones december 2014

Top 3 budget smartphones december 2014

Je ziet tegenwoordig dat steeds meer consumenten kiezen voor goedkope smartphones. Dit is echter niet alleen vanwege de crisis. Vele budget smartphones beschikken al over goede specificaties die voor de meesten genoeg zijn voor het dagelijks gebruik. Tegenwoordig kun je met nagenoeg alle smartphones foto’s maken, Facebooken en Whatsappen. Echter wil je dat de foto’s van een redelijk goede kwaliteit zijn en dat je niet uren moet wachten voordat je Facebook applicatie laadt. Er zijn tegenwoordig genoeg budget smartphones te vinden waarbij je die aan deze eisen voldoen. Wij hebben deze maand gezocht naar de beste budget smartphones die verkrijgbaar zijn in Nederland.

Hieronder vind je de beste budget smartphones van december 2014

Honor 3C

Honor 3CPrijs toestel: €139

Bij de meeste klinkt het merk Honor niet bekend in de oren, maar hier zal denk ik de komende jaren verandering in komen. Het dochterbedrijf van Huawei heeft met de Honor 3C een uitstekend toestel op de markt gebracht voor weinig geld. De 3C beschikt over een mooi 5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 1.3 GHz quadcore processor, 2GB werkgeheugen en 8GB opslaggeheugen. De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixel en hiermee is het ook mogelijk om video’s te maken in Full HD kwaliteit. Aan de voorzijde zit ook een goede camera van 5 megapixels om selfies mee te maken. De Honor 3C draait op het besturingssysteem Android 4.2.2. en er zullen ook diverse updates verschijnen naar nieuwere versies van Android. Momenteel is het goedkoopste Honor 3C abonnement is al verkrijgbaar vanaf €12,00 inclusief 275 minuten/sms/MB.

Motorola New Moto G

Motorola New Moto GPrijs toestel: €178

Motorola gooide vorig jaar hoge ogen met de Motorola Moto G. Dit toestel was in Nederland één van de best verkopende budget smartphones. Ook dit jaar wil Motorola hoge ogen gooien met de nieuwe Motorola Moto G. Het toestel heeft een mooi scherm van 5 inch met een resolutie van 1280×720 pixels. Daarnaast is het toestel uitgerust met een Snapdragon 400 quadcore processor met 1.2 Ghz, 1GB werkgeheugen en 8GB opslaggeheugen. De camera aan de achterzijde van de Motorola Moto G heeft 8 megapixel. De selfie camera van de New Moto G heeft 2 megapixel en is hiermee iets minder dan de camera van de Honor 3C. Pluspunt ten opzichte van de 3C is dat de New Moto G draait op Android 4.4.2. Omdat de Moto New G net iets duurder is en toch iets achter loopt qua specificaties hebben wij het toestel op basis daarvan op de tweede plaats gezet, maar het blijft een uitstekend toestel voor die prijs! Het goedkoopste Motorola New Moto G is momenteel verkrijgbaar vanaf €14,00 per maand inclusief 275 minuten/sms/MB.

Samsung Galaxy S3 Neo

Samsung Galaxy S3 NeoPrijs toestel: €194

De Samsung Galaxy S3 Neo is de nieuwe versie van de populaire Samsung Galaxy S3. Het toestel is voor de prijs van €194 een uitstekend toestel, maar is echter misschien net iets te duur voor consumenten die op zoek zijn naar een goedkope smartphone, vandaar de derde plaatst. Ten opzichte van de Galaxy S3 heeft de S3 Neo 1.5GB werkgeheugen en draait het toestel op Android 4.4.2. Verder zijn de specificaties gelijk. Zo heeft de Samsung Galaxy S3 Neo een 4.8 inch Super AMOLED scherm, een 1.4 Ghz Snapdragon 400 quadcore processor en een 8 megapixel camera. Het goedkoopste Samsung Galaxy S3 Neo abonnement is momenteel al verkrijgbaar vanaf €15,00 inclusief 100 minuten & 500MB data.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)