Nieuws

Top 3 smartphones februari 2015

Top 3 smartphones februari 2015

Top 3 smartphones van februari 2015
Veel mensen kiezen voor een mooie smartphone. Welke smartphones kunnen we in februari 2015 in onze top drie plaatsen?

Samsung Galaxy Note 4Samsung Galaxy Note 4
Op nummer 1 staat de Samsung Galaxy Note 4. Met deze smartphone kun je prachtige beelden maken en geniet je echt van de bijzondere kijkervaring. Er is namelijk gebruik gemaakt van een nauwkeurige kleurverzadiging en het grote contrast van de Quad HD Super Amoled display van 5,7 inch zorgt er voor dat je de kleuren harmonieus en levendig kunt zien. Het lijkt net echt! Hierbij zorgt ook de hoge resolutie voor een indrukwekkend beeld en dit is geoptimaliseerd voor webbrowsers en voor e-books. Een ander voordeel van deze Samsung Galaxy Note 4 is, dat je super heldere en scherpe foto’s kunt maken met de 3,7 MP camera en de F 1.9 lens aan de voorkant. Daarnaast is er nog een Smart OIS camera van 16 MP aan de achterkant en dan kun je ieder speciaal moment in je leven meteen vastleggen. Ook wanneer het donker is kun je alles prima vastleggen! Kies daarom ook voor deze mooie Samsung Galaxy Note 4. Dit apparaat verkoopt zichzelf.

iPhone 6iPhone 6
Op nummer 2 staat de iPhone 6. Deze iPhone is groter maar ook op alle fronten beter. Hij is groter maar ook een stuk dunner. Hij is krachtiger en met een glad metalen oppervlak sluit het naadloos aan op de nieuwe Retina HD display. Het is een geheel waarin hardware en software in perfecte harmonie samengaan. Het resultaat is deze mooie iPhone 6 waar je nu ook kennis mee kunt maken. Deze beleving zal je nooit vergeten! Er worden veel meer foto’s gemaakt met de iPhone 6 camera dan met welke andere camera ook. De iSight camera heeft een nieuwe sensor met Focus Pixels. Maar er zijn ook nieuwe videovoorzieningen zoals 1080p HD met 60 bps, slowmotion met 240 bps en een timelapse videomodus. Er zijn dus genoeg redenen om voor deze mooie iPhone 6 te kiezen, zeker als je veel video’s en foto’s wilt maken! De iPhone 6 is een aanrader.

Sony Xperia Z3 CompactSony Xperia Z3 Compact
Op nummer 3 staat de Sony Xperia Z3 Compact. Als je voor perfect gaat, dan is dit de juiste keuze. Je kiest een compacte smartphone en daarom kies je deze fijne kleine smartphone met onbeperkte prestaties. Het is een geweldig toestel en al veel mensen zijn er erg blij mee gemaakt. Met deze smartphone kun je namelijk alles haarscherp vastleggen zelfs onder water. Dit is toch een unieke ervaring die je niet wilt missen? Het is een geweldige camera waarmee je alle opnamen prachtig vast gaat leggen. Je kunt alle herinneringen vanaf nu goed vastleggen en je hoeft geen een moment over te slaan! Ook de batterij is geweldig te noemen en daar kun je ook nu de voordelen snel van ervaren. Zoals je leest een zeer verdiende en mooie derde plaats voor de Sony Xperia Z3 Compact.

Welke smartphone kies jij?
Weet jij al welke van deze smartphones uit de top 3 het voor jou gaat worden? Je kunt nu een kijkje nemen bij de smartphones en dan bekijken welke voor jou het meest aantrekkelijk is! Stuk voor stuk zijn het prima toestellen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? De uiteindelijke keuze maak je immers toch zelf!

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)