Nieuws

Uitgelicht: De Alcatel One Touch Pop C7

Alcatel One Touch Pop C7

Alcatel One Touch Pop C7De stijlvolle Alcatel One Touch Pop C7

Tegenwoordig begint Alcatel steeds meer naam te krijgen met haar zogenoemde Pop-modellen. Waar Alcatel voorheen voornamelijk bekend stond om hun C- en S-modellen, probeert de telecomfabrikant nu een nieuwe variant te promoten, namelijk de Alcatel One Touch Pop C7. Deze nieuwe smartphone is de opvolger van de C5 en verschilt qua uiterlijk nauwelijks met haar voorganger. De verbeteringen bevinden zich namelijk onder de motorkap van het toestel en zou bij gebruik dus meteen herkenbaar worden.

De functionaliteiten van de Alcatel One Touch Pop C7

Zoals eerder genoemd heeft Alcatel nauwelijks aan het uiterlijk gesleuteld, maar zich meer gericht op de functionaliteiten van het toestel. Zo is de behuizing nog steeds voorzien van plastic materiaal en is het design van duurzame kwaliteit. De meeste aanpassingen bevinden zich in de snelheid, het werkgeheugen en het beeldscherm. Zo is de display vergroot naar 5.0 inch en kun je tot 4GB opslaan aan video’s, foto’s en andere media. Daarnaast is de Alcatel One Touch Pop C7 voorzien van een 5-megapixel camera en kun je tegenwoordig ook selfies maken door de nieuwe frontcamera. 

Ook zijn er flinke verbeteringen aangebracht aan de batterij. Deze gaat nu langer mee en heeft nu zelfs een besparingsmodus, waardoor er niet teveel functies tegelijk kunnen worden gebruikt. Op die manier gaat de batterij ook langer mee. Tevens is het toestel voorzien van een correcte GPS functie, waardoor je de smartphone ook als navigatie kunt gebruiken. Kortom, de Alcatel One Touch Pop C7 is een stijlvolle smartphone.
Voor wie is de Alcatel One Touch Pop C7 geschikt?

De Alcatel One Touch Pop C7 is voornamelijk geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop toestel en niet houden van poespas. Doordat het toestel is voorzien van alle functionaliteiten die je van een smartphone mag verwachten, is het bovendien ook nog een zeer luxe verschijning. Waar velen pas tevreden zijn met een dure iPhone of Samsung, is de Alcatel One Touch Pop C7 voor veel mensen net zo goed.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)