Android Apps iOS Nieuws

Veel klachten na Whatsapp update met blauwe vinkjes

Whatsapp Na de laatste update van Whatsapp zijn er via zowel social media als in de app store veel negatieve berichten naar buiten gekomen. Dit vanwege de nieuwe blauwe vinkjes die aangeven of iemand een bericht gelezen heeft.

Gisterenavond rolde er een nieuwe update uit van Whatsapp waarbij dus te zien is of berichten gelezen zijn of niet. In zowel de Appstore als in de PlayStore zijn de recencies ten opzichte van voorgaande versies behoorlijk gekeldert. Zo krijgt Whatsapp van iOS gebruikers gemiddeld 2,5 sterren sinds de update van gisteren, terwijl dit bij voorgaande versies nog 4 sterren was. Ook via de PlayStore zijn nagenoeg alleen maar negatieve recencies te lezen.

Voorheen bestonden er slechts twee vinkjes. Bij één grijs vinkje kon de gebruiker zien dat een bericht was verzonden. Bij twee grijze vinkjes was het zo dat de gebruiker het bericht ontvangen had.

Bij de nieuwe update is het dus zo dat gebruikers twee blauwe vinkjes te zien krijgen zodra het bericht daadwerkelijk gelezen is door de ontvanger.

Update 8 november: Whatsapp heeft zelf laten weten in een reactie dat er binnenkort een optie komt om zelf aan te geven of berichten gelezen mogen worden of niet. Wanneer deze update precies komt is nog niet bekend gemaakt.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)