Nieuws Samsung

Verkoop Samsung Galaxy S4 start 27 April in Nederland

De Samsung Galaxy S4 zal vanaf 27 April in Nederland verkrijgbaar zijn. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung krijgt een adviesprijs mee van €699. Aldus Samsung Nederland tegenover nu.nl

De Samsung Galaxy S4 heeft enkele opvallende nieuwe functies. Bijvoorbeeld Eye Scroll: Hiermee kan door de ingebouwde sensors aan de voorkant gescrolled worden met de ogen. Een andere nieuwe functie is Dual Shot: Hiermee kun je de frontcamera en de backcamera tegelijk gebruiken.

Naast de nieuwe functies heeft de Galaxy S4 een 5,0 Inch Full HD Scherm, een 1,9 GHz dualcore processor, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera. Het vlaggenschip van Samsung draait op Android 4.2.2.

Gratis 64GB SD card tot 1 juni

Samsung heeft een speciale actie voor klanten die voor 1 juni de Samsung Galaxy S4 bestellen. Klanten krijgen namelijk een 64GB SD kaart gratis bij degene die het toestel los bestellen of in combinatie met een abonnement.

Voorverkoop al in volle Gang

De voorverkoop van de Samsung Galaxy S4 is momenteel in volle gang. U kunt het toestel al bij diverse lokale en online telecomwinkels bestellen. Wij hebben de beste 5 aanbiedingen in combinatie met de Galaxy S4 voor u op een rijtje gezet.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)