Apple Nieuws

Wat zijn de verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 7 plus?

Apple heeft onlangs de iPhone 7 en de iPhone 7 plus geïntroduceerd. We zullen ingaan op de verschillen tussen beide toestellen en ook de abonnementen die beschikbaar zijn met elkaar vergelijken.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Het ontwerp en afmetingen

Er is geen verschil in het ontwerp van beide toestellen. De iPhone 7 plus (5.5 inch) is groter dan de iPhone 7 (4.7 inch). Beide modellen zijn ook in alle beschikbare kleuren te kiezen.  Bekende kleuren die je kunt kiezen zijn goud, rosé goud en zilver, nieuwe kleuren zijn zwart en gitzwart. Helaas is de git-zwarte kleur ‘Jet Black’ is alleen in de uitvoeringen van 128GB of 256GB terwijl de andere kleuren ook een 32 GB variant hebben.

iPhone 7 en iPhone 7 plus vergelijken

iphone7 afmetingen

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Processor, RAM en opslag

Zowel de iPhone 7 en 7 Plus komen beiden met de A10 Fusion-chip next-gen processor. De verbeterde processor maakt iPhone 7 / Plus 2 keer sneller dan de iPhone 6s / 6s plus. Het RAM geheugen is wel verschillend. De iPhone 7 kan wordt geleverd met 2 GB RAM terwijl de iPhone 7 Plus wordt geleverd met 3GB RAM. Apple heeft het 16GB model geschrapt. Het toestel is verkrijbaar in 32GB, 128GB, 256GB, zoals eerder aangegeven is de git-zwarte kleur enkel verkrijgbaar in de 128GB of de 256GB variant.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Camera

Met betrekking tot de camera zijn er tussen beide toestellen grote verschillen. De iPhone 7 bevat een 12 megapixel camera met een diafragma van 1,8 en ondersteuning voor 4K video-opname en optische beeldstabilisatie, terwijl de iPhone 7 plus is voorzien van een dubbele 12 megapixel camera met diafragma van 1,8 en 2,8 en twee keer optische zoom en ondersteunt 4K video-opname en optische beeldstabilisatie. De frontcamera van beide toestellen zijn identiek.

iphone 7 camera vergelijken

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Accu

Over de accu capicieteit zelf heeft Apple weinig losgelaten. Wel hebben ze aangegeven dat de iPhone 7 gemiddeld 2 uur langer met de accu doet terwijl de iPhone 7 plus 1 uur langer doet in verhouding met de iPhone 6S en iPhone 6S plus. Het verschil in de accuduur tussen de iPhone 6S plus en de iPhone 7 plus is waarschijnlijk niet zo groot omdat de iPhone 6S plus al was voorzien van een betere batterij. De vooruitgang in de accuduur zou voornamelijk te danken zijn aan de nieuwe A10 chip.

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus: Specificaties

iphone 7 specificaties

Abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuw toestel? Vergelijk  iPhone 7 abonnementen  of de iPhone 7 plus abonnementen. Bij Smartphonenet vind je gegarandeerd de beste deal die bij je past.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)