Nieuws

Wifi voor uw horecaonderneming

SO WIFI

Gratis wifi zorgt voor klantenbinding. Horecazaken zoals cafés en restaurants kunnen met behulp van wifi meer klanten binden aan hun zaak. Denk aan zakenlui of studenten die de huiselijke-, school- of bedrijfssferen even willen ontsnappen en een andere omgeving op zoeken.

Door het aanbod van gratis wifi blijven deze groepen gasten langer zitten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij hun werk verrichten of studeren. Maar niet alleen voor deze twee groepen is gratis wifi van belang, denk ook aan toeristen die bijvoorbeeld even snel op internet iets willen opzoeken, hebben belang bij gratis wifi.

SO WIFIOp het gebied van wifi aanbod zijn er veel mogelijkheden. SO WIFI is een internet aanbieder voor wifi in elke horeca zaak. De horeca ondernemer krijgt de kans om met SO WIFI inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de gasten en tegelijkertijd biedt de horecaondernemer een extra service aan. Lees op de website van SO WIFI: http://sowifi.nl/wifi-horeca alles over wifi in de horeca.

Wifi en de huidige generatie
Voor de huidige generatie internetgebruikers is de grens tussen het echte leven en de virtuele wereld zo klein geworden, dat ervaringen direct gedeeld moeten worden op social media. Internet is zo belangrijk dat deze niet onderschat moet worden. Jongeren hebben een gevoel van controleverlies wanneer zij geen beschikking hebben over wifi. Het belang van goede wifi in uw horecazaak is dan ook groot. Gasten reizen af naar uw horeca zaak voor de gratis wifi.

Al met al is internet door de jaren heen een zeer belangrijke factor geworden. Waar vroeger mensen genoeg namen met een tv op de kamer en goede service is nu wifi een belangrijk onderdeel voor het kiezen van hotels, hostels en cafe’s. Een kenmerk van de horeca is dat de gast hetzelfde gegeven wordt als dat hij thuis of op zijn werk heeft, alleen dan beter. Van koffie, eten en drank tot aan bedden in hotels en de wifi. Goed en Gratis wifi is zeer belangrijk!

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)