iPhone 7 plus

iPhone 7 plus abonnementen

Op zoek naar de iPhone 7 met een voordelig abonnement? Hieronder staan de populairste abonnementen in combinatie met de iPhone 6. Bekijk welk abonnement het beste bij u past. Mocht er geen passend abonnement voor u bijstaan dan kunt u altijd nog kijken bij de desbetreffende aanbieder voor de overige abonnementen! Wij kunnen u ook helpen met het zoeken naar een passend abonnement. Neem daarvoor even contact met ons op via het contactformulier.

Top aanbiedingen iPhone 7 plus

Top aanbiedingen zullen spoedig geupdate worden. De iPhone 7 plus zal onder andere verkrijgbaar zijn bij:

  1. Mobiel.NL:  iPhone 7 / iPhone 7 plus 
  2. KPN: iPhone 7 / iPhone 7 plus 
  3. T-Mobile: iPhone 7 / iPhone 7 plus 
  4. Vodafone: iPhone 7 / iPhone 7 plus 
  5. Tele2 iPhone 7 / iPhone 7 plus 
  6. Coolbleu iPhone 7 / iPhone 7 plus 

Vergelijk alle iPhone 7 plus aanbiedingen

Op dit moment is de iPhone 7 plus nog niet opgenomen in de vergelijker, raadpleeg bovenstaande websites voor goede iPhone 7 deals.

Beschrijving iPhone 7 plus

De nieuwe iPhone wordt door Apple omschreven als de meest geavanceerde iPhone ever die vol zit met unieke innovaties. Apple’s iPhone 7 is de opvolger van de iPhone 6. Enkele verbeteringen zijn onder andere de nieuwe dubbele camera, een nieuwe glossy zwarte kleur, een verbeterde levensduur van de batterij, snellere en verbeterde processor, tevens is het apparaat nu ook waterbestendig volgens de IP67 norm (spatwater- en stofbestendig). Dit betekent dat hij in staat is om onder water tot 1 meter diep gedurende 30 minuten te weerstaan, wat handig kan zijn als de telefoon in het water is gevallen of als er langs het zwembad water op komt.

Het apparaat is uitgebracht in verschillende kleuren. Bekende kleuren die opnieuw gebruikt zijn onder andere goud, roségoud en zilver, nieuwe kleuren zijn zwart en gitzwart.

iphone-7-uitvoeringen-580x253

De git-zwarte kleur ‘Jet Black’ is alleen in de uitvoeringen van 128GB of 256GB te bestellen en de andere kleuren hebben ook een 32GB versie, daarnaast heeft Apple een waarschuwing afgegeven dat deze kleur krasgevoelig zal zijn, het is daarom aan te raden je iPhone 7 te voorzien van èèn van de honderden beschikbare Smartphonehoesjes.

Aan de binnenkant is de iPhone 7 en 7 Plus uitgerust met  een A10 Fusion-processor met twee high-performance cores die twee keer sneller werken dan die van de iPhone 6 en twee high-efficiency cores die draaien op een vijfde van de kracht om de batterij te sparen. De grafische prestaties zijn drie keer sneller dan de iPhone 6 en gebruiken de helft van de processorkracht, waardoor er mogelijkheden zijn voor zwaardere games/apps en deze ook minder vragen van de accu. De accuduur zou gemiddeld gezien ongeveer 2 uur meer zijn, en als je voor de iPhone 7 Plus gaat ongeveer 1 uur meer in vergelijking met de iPhone 6s Plus.

In dit iPhone model is ook voor het eerst Stereo geluid aanwezig door middel van de luidspreker aan de bovenkant en onderkant van het apparaat. Het geluid zal hierdoor voller en harder klinken. De oude home knop is vervangen door een druk gevoelige solid-state Home-knop welke tevens zal bijdragen aan de waterbestendigheid.

De apparaten zijn voorzien van een verbeterde camera die gebruik maakt van een lens met een zestal elementen wat resulteert in een scherper, helder en meer gedetailleerde beelden. De camera heeft een groter bereik en meer dan 50% lichtopbrengst door de nieuwe Tone Flash-slits bestaande uit 4 LED-lampjes. Mede door de lichtsensor en de “wide color” (brede kleurregistratie) zal de camera zich afstemmen op de omstandigheden die zorgt voor een goede omgang met licht en betere kleuren zodat de foto nog mooier zal worden. Ook is de sensor van de camera een stuk zuiniger dan in eerdere modellen, wat kan oplopen tot een besparing van 30% op de accuduur van je telefoon.

De iPhone 7 is verkrijgbaar in een normale versie en in een iPhone 7 Plus versie.

Specificaties iPhone 7 plus

iphone 7 specificaties

Foto’s van de  iPhone 7 Plus

Video’s van de iPhone 7 Plus

Handleiding iPhone 7 plus

De onderstaande handleiding van de iPhone 7 plus kan u helpen het toestel beter onder de knie te krijgen. Natuurlijk is deze handleiding ook handig als u iets vergeten bent en dit even wilt opzoeken. De digitale versie die u hieronder kunt downloaden is in PDF formaat.

Helaas nog niet te downloaden van onze website.

Topaanbieding

300 x 250

Toestellen

Aanbiedingen

Galaxy S7
Goedkoop samsung galaxy s7 abonnement
Onb. min/1500MB
Per maand: 38,-
Toestel: Gratis

Bekijk Deal!
Apple iPhoneSE
Goedkoop apple iphone se abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 26,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Samsung Galaxy S6
Goedkoop samsung galaxy s6 abonnement
1000min/MB/SMS
Per maand: 25,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!
Apple iPhone 6S
Goedkoop apple iphone 6s abonnement
Onb.min/4000MB
Per maand: 40,-
Toestel: Gratis
Bekijk Deal!

Webwinkels

bool(false)